Övrigt ej Off Topic

Stevian är FRI!

2011-11-12 09:31 #0 av: Marianns LCHF Mat & bak

“Det som Europas diabetiker och hälsomedvetna länge väntat på har äntligen inträffat. EU har på ett nästan magiskt datum, den 11-11-11 godkänt den nästan magiska örten Stevía som sötningsmedel. Det lilla bladet från Paraguay med namnet Stevía Rebaudiana Bertoni kan nu göra sitt segertåg som naturligt kalori- och kolhydratfritt sötningmedel även i Europa.  ”

Skriver MyNewsDesk idag!

Inom kort kommer den lilla växtens sötma att finnas i dryck, mejerivaror och överallt där man önskar en naturlig sötma utan kalorier.

Ett av flera företag som står i startgroparna att erbjuda marknaden Stevia, har sina rötter i just Paraguay. Ägaren Leif Nyrén säger att det känns som ett kvitto på ett långsiktigt arbete.

- SteviaVital kommer tillsammans med ett flertal andra leverantörer äntligen få bekräftelse på att våra ansträngningar inte varit förgäves. Stevia är ett naturligt sötningsmedel utan kemikalier som kan ersätta sockrets negativa biverkningar, säger Leif Nyrén på SteviaVital.

Anmäl
2011-12-01 10:15 #1 av: silverorm

Superbra!Skrattande Stevian räddar mig många gånger..(kan inte dricka te utan sött i..)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.