Bättre sent än aldrig... säger man ju
Ingredienser:
5 ägg
1,5 msk Bakery+ sötning (kan mkt väl utelsutas helt)
2 dl grädde
2 dl creme fraiche
25 g smält osaltat smör
1 dl kokosnötsmjöl
1 tsk bakpulver
0,5 tsk vaniljpulver
Gör så här
1.Smält smöret
2. Vispa äggen och sötning fluffigt. (numera vispar jag utan sötning och tar i den med det torra)
3. Vispa ner grädde och creme fraiche.
3. Häll i smöret
4. Blanda övriga torra ingredienser och blanda ner det i smeten väl. Låt svälla minst 5 minuter.
5. Stek sedan på väl uppvärmt våffeljärn och låt dem steka lite längre än vanligt.
6. Lägg dem på galler att svalna.
Tips: Låt smeten precis få ligga någon knapp halv minut på järnet innan man drar ner locket. Då blir de något tjockare och lättare att ta loss.